LIVE UPDATE! SE ÎNCHID DRUMURILE ÎN CONSTANȚA

41835

Articole de la același autor

UPDATE - Azi, 26.02.2018, începând cu ora 20:00, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 22C, între Cernavodă (jud. Constanța) și Murfatlar (jud. Constanța), km 0+000 – km 42+400 și pe DN 2A, între Hârșova (jud. Constanța) și Ovidiu (jud. Constanța), km 127+000 – km 197+000, din cauza viscolului puternic la sol și a vizibilității reduse.


Azi, 26.02.2018, începând cu ora 19.00, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 3, între Ostrov (jud. Constanța) și Murfatlar (jud. Constanța), km 129+000 – km 243+435, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea.

UPDATE - Din cauza viscolului, la ora 19.00 s-au blocat următoarele drumuri județene: 


DJ 222 Hotar Tulcea - Râmnicu de Jos - Gradina; Peștera - Pietreni

DJ 226A Cogealac - Râmnicu de Jos

DJ 307 Deleni - Sipote

DJ391 Negru Vodă - Cerchezu - Viroaga;

DJ391A Băneasa - Dobromir - Valeni -vb Sipote - Tufani - Firnica - bifurcatie

DJ392 - Olteni- Viroaga

DJ392 Plopeni - Movila Verde - Independența - Dumbraveni.





UPDATE: Vizibilitatea este extrem de scăzută, la această oră, în zona Băneasa. Ninge abundente și vântul bate cu putere, spulberând zăpada.
"La Băneasa, acționăm cu trei autocamioane, un unimog, trei încărcătoare frontale, două freze și o șenilată. Vizibilitatea este zero, dar avem șoferi care totuși vor să circule", explică Lucian Lungoci, directorul RAJDP Constanța.






UPDATE: Din cauza viscolului puternic la sol și a vizibilității reduse, începând cu ora 14:00 au fost impuse restricții de circulație pe DN3 între km 224 - 243 (localitățile Cobadin - Murfatlar) pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.






UPDATE: Începând cu ora 18:00, reprezentanții RAJDP iau în calcul închiderea preventive a câtorva tronsoane de drumuri județene, pe timpul nopții. "Vom asigura pe aceste tronsoane eventuale intervenții medicale. Sunt drumuri cu o importanță scăzută din punct de vedere al traficului. Rutele importante (ex. Mangalia-Negru Vodă; Mihai Viteazu-Corbu; Ion Corvin -Cernavoda-Topalu) vor fi menținute deschise cu orice costuri atât timp cât utilajele vor face față", a precizat Lucian Lungoci, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța. În acest sens, șoferii sunt rugați să nu circule pe timp de noapte, din cauza vizibilității reduse și a viscolului, dar și pentru a nu încurca și mai mult intervențiile dificile ale utilajelor de deszăpezire.




UPDATE: Din cauza viscolului puternic la sol și a vizibilității reduse, începând cu ora 12:30 au fost impuse restricții de circulație pe DN22 între localitățile Baia și Mihai Viteazu, pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.




DJ225 Pantelimon Mireasa


UPDATE: Începând cu ora 12:30, în județul Constanța se instituie restricții pentru vehiculele cu M.T.M.A >3,5t -DN 3 sectorul Cobadin - Ostrov.




DN3 Ostrov



UPDATE: Drumul DC 29 Petroșani - Deleni a fost închis.




DJ 391 Mangalia - Negru Voda


UPDATE: S-a impus restricție de tonaj (3,5 tone) pe DN22 Lumina - Mihai Viteazul




DN22 - Tariverde


UPDATE: Pe DN 22 Lumina-Tulcea traficul este restricționat pentru autovehicule de peste 3,5 t.


În urmă cu puțin timp, din cauza ninsorilor abundente din județul Constanța, autoritățile au luat decizia de a închide DC 27 Siminoc - Valea Dacilor. De asemenea, s-a luat decizia ca pe DN2A, drumul ce face legătura între localitățile Constanța și Hârșova, să fie instituite restricții de 3,5 tone.




DJ 223 Topalu-Tichilesti


Vă vom ține la curent cu informațiile de ultimă oră privind starea drumurilor, luate în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0808 secunde