Liga Militarilor și AMVVD, discuții la MApN despre problemele maiștrilor militari și subofițerilor

10868
6
Liga Militarilor și AMVVD, discuții la MApN despre problemele maiștrilor militari și subofițerilor - 1-1497537290.jpg
Conducerea Ligii Militarilor Profesioniști și cea a Asociatiei Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati s-au aflat astăzi la MApN, unde au discutat și problemele maiștrilor militari și subofițerilor.


"ÎN ATENTIA MILITARILOR PROFESIONISTI, MAISTRILOR MILITARI SI SUBOFITERILOR :

Liga Militarilor Profesionisti si Asociatia Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati, a avut astazi 15 iunie 2017, o intrevedere cu Secretarul de Stat si Sef al Departamentului pentru relatia cu Parlamentul si informare publica, domnul Nicolae Nasta.

LMP si AMVVD au pus in discutie si problemele maistrilor militari si subofiterilor.", se arată în comunicatul Ligii Militarilor.

Comentează știrea

dr akon
15 iunie 2017
subofițeri?

Pai au ajuns caporalii sa pună in discutii problemele sof si mm.De ce nu si ale ofițerilor si gata.Caporalii peste tot😅.Cine i-a mandatat sa facă asta?Cumva o sugestie de sus😅

Chiru
15 iunie 2017
De aia

Pt ca esti cam prostut de aia. Cadrele militare nu au voie la sindicat. Este doar sindicatul celor in rezerva.

Un subofițer cu vechime
16 iunie 2017
Pt.Chiru

Aceeași greseala in gindire Chirule.Eu am mai scris.Nu trebuie sa facem greva sau alceva.Trebuie sa semnalam discrepantele aparute cu acea lege care ne-a defavorizat.sgp-ei nu au inteles un lucru:ei sunt numai pentru executie pe cand mm si sof. au si functii de conducere.in concluzie trebuie sa ne cerem drepturile si noi.

critos
16 iunie 2017
legea prostilor

Am sjuns plt maj ..caporalu ia mai mult decit mine nu e vina lui da io chiar is o piele pe .... Nu ma mai mir k o cazut guvernu...daca incepe scandalu cine vine .?

Doar eu
17 iunie 2017
Domnului secretarde Stat si Sef al Departamentului pentru relatia cu Parlamentul si informare publica

Domnule Nasta ati participat la Scoala de vara a MApn editia II, va intreb cu respect ati precizat elevilor participanti ca soldatii si gradatii profesionisti o sa fie renumerati mai mult decat ei, ...ati precizat ca urmeaza cursurile unor scoli sa fie renumerati mai putin decat aceasta categorie de personal(sgp), ati precizat ca un ofiter are un venit mai mic decat un SGP cu ceva vechime, ati precizat ca un m.m. sau sof. cu aceeasi vechime ia mai putin decat un SGP, ati precizat ca un m.m. sau sof. la inceput de cariera are o solda de femeie de serviciu de la o scoala rurala, ati precizat ca m.m. si sof. au ajuns RUSINEA SOCIETATII

Maistrucls4
18 iunie 2017
Bataie_de_joc

Va bateti joc de mm si sof ... Mai ales de cei cls 5 4 sau chiar 3 ... Cum e posibil sa ia subordonatul meu cu o treapta de vechime in plus cu coef. De salarizare de 1.80 mai mult ca mn cu coef 2.49 ???? Va bateti joc de mm si sof sa va fie rusine domnilor ca noi mm si sof coordonam toata treaba ... Cum ar fi sa facem salariile sa ia sof mai mult decat of ??? Sau sa ia soldatul mai mult ca generalul ca soldatul munceste "mult" fizic ... Reveniti-va ba ca de aia se duce tara asta de rapa

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9497 secunde