Lichidator reținut pentru luare de mită

376
Lichidator reținut pentru luare de mită - lichidatorretinutmita-1434046221.jpg

Articole de la același autor

Lichidatorul judiciar Vitali Alexandru Bârlădeanu a fost reținut, ieri după-amiază, de procurorii Direcției Naționale Anti-corupție Constanța, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de luare de mită. 


Constănțeanul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Constanța. În cursul zilei de azi, Bârlădeanu va fi prezentat magistraților constănțeni cu propunere de arestare preventivă. 


Suspectul a fost prins în flagrant, în timp ce primea 25.000 de lei de la un om de afaceri din Constanța și imediat a fost luat pe sus de anchetatori. "La data de 05 iunie 2015, inculpatul Bârlădeanu Alexandru Vitali, în calitate de practician în insolvență, a pretins de la un om de afaceri, denunțător în cauză, suma de 25.000 lei și aproximativ 6.000 euro, pentru a face acte contrare atribuțiilor de serviciu, în legătură cu procedura lichidării, ce urma să se declanșeze în legătură cu firma acestuia din urmă", se arată într-un comunicat remis de DNA Constanța. Oamenii legii spun că individul urma să transfere bunurile societății pe o altă firmă pentru a nu fi executate silit și, de asemenea, să facă în așa fel încât datoriile societății să nu mai fie plătite. Omul de afaceri s-a prezentat la DNA Constanța și l-a denunțat, iar oamenii legii au pus la cale flagrantul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5035 secunde