Licența - examenul maturității studențești, la Academia Navală

296
Licența - examenul maturității studențești, la Academia Navală - licenta-1561924685.jpg

Articole de la același autor

În perioada 24 iunie - 28 iulie, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân", se desfășoară examenul de licență al studenților din anul IV, anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, Statul Major al Forțelor Navale Române. 


Studiile de licență, primul ciclu de studii universitare, conform Legii nr. 288 din 2004, care reglementează modul în care este structurat învățământul în țara noastră, se încheie cu licența sau examenul de diplomă. 


Probă de maturitate, sau trecerea de la studenție la viața reală, examenul de licență constă dintr-o probă de evaluare a cunoștințelor fundamentale și de specialitate, o probă de evaluare a competențelor practice pe simulator, și susținerea proiectului de diplomă. 


Situațiile de rezolvat la simulatorul de navigație, testele grilă sau întrebările membrilor comisiei la susținerea proiectelor de diplomă i-au făcut pe tinerii studenți de anul IV să-și folosească toate cunoștințele dobândite în anii de studiu și să încerce să obțină rezultate cât mai bune. Multe dintre proiectele din acest an ale studenților militari au avut părți practice, studenții demonstrând că pot face cu succes activități de cercetare. 


Examenul de licență reprezintă sinteza cunoștințelor acumulate în cei patru ani de studii în cadrul Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", iar rezultatele obținute la acest examen, până acum, au fost foarte bune. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.458 secunde