Lemn fără acte, depistat la operatorii economici din Constanţa

328
Lemn fără acte, depistat la operatorii economici din Constanţa - lemn-1634899965.jpg
Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat acțiuni, în cursul zilei de joi, 21 octombrie, împreună cu reprezentanți ai Direcției Silvice Constanța, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul forestier.

„În urma activităților, polițiști din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor al Secției Regionale de Poliție Transporturi au verificat trei operatori economici, fiind constatate și aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 de lei, la Legea 171/2010, dintre care una pentru deținerea de materiale lemnoase fără documente legale de proveniență și una pentru nedeținerea materialelor lemnoase determinate ca diferența între stocul scriptic și stocul faptic”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Andreea Iliescu.

Potrivit acestuia, a fost ridicată, în vederea indisponibilizării, o cantitate de 21,87 metri cubi de lemn de foc din specia fag și 38,28 metri cubi de cherestea. Valoarea totală a mărfurilor confiscate este de peste 28.500 de lei.

Oamenii legii subliniază că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Pagina a fost generata in 0.2702 secunde