LECȚIE DE OMENIE. O femeie din satul Piatra a înapoiat 10.000 de euro, găsiți pe jos, la intrare într-un supermarket

492
LECȚIE DE OMENIE. O femeie din satul Piatra a înapoiat 10.000 de euro, găsiți pe jos, la intrare într-un supermarket - 11febrbanigasiti-1613045889.jpg

Articole de la același autor



În cursul zilei de miercuri,10 februarie, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că din borsetă i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani, în timp ce s-ar fi aflat într-un centru comercial situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța.
Joi dimineață, 11 februarie, polițiștii au fost sesizați de o femeie, de 55 de ani, din satul Piatra, județul Constanța, cu privire la faptul că miercuri, în timp ce se afla în același centru comercial, ar fi găsit suma de 10.000 de euro pe jos, lângă intrarea principală a societății comerciale. Femeia s-a deplasat la sediul Secției 2, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, banii fiind predați în prezența polițiștilor.
„Pe această cale, îi mulțumim doamnei pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Instituția noastră promovează și apreciază un astfel de comportament, totodată recomandând cetățenilor să aibă grijă de bunurile pe care le au asupra lor”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5547 secunde