Laurențiu Mironescu: "Nu sunt bun material de candidat"

316
Laurențiu Mironescu:
Fostul secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne, Laurențiu Mironescu, a afirmat, în conferința de presă organizată astăzi, că activitatea sa politică se încheiase dinainte de a fi pus sub urmărire penală în dosarul "Portul".

"Multă lume a făcut referire la cariera mea politică, în contextul dosarului penal. Cariera mea politică nu prea mai era când am fost numit secretar general la minister. Eu chiar voiam să mă rezum numai la Liga Navală. Nu sunt bun material de candidat. Nu aș mai fi candidat niciodată", a afirmat Mironescu.

Cât privește ce va face pe mai departe, Laurențiu Mironescu a subliniat că țelul său este "să spele această rușine": "Niciodată însă nu va fi completă exonerarea, chiar dacă vom câștiga fără niciun fel de dubiu. În mintea oamenilor va rămâne un semn de întrebare. Dar procurorii trebuie să răspundă. Vom câștiga în toate instanțele, CEDO și să dea Dumnezeu ca statul să-și răsfrângă paguba asupra lui, măcar să învețe să mintă mai frumos. Nu m-am gândit încă ce despăgubiri voi cere, e mult prea departe acest moment".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5228 secunde