€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Laura Kovesi le-a cerut jurnaliștilor de la Antena 3 să-i plătească daunele morale de 300.000 de lei

Ştire online publicată Vineri, 15 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Laura Kovesi le-a trimis jurnaliștilor de la Antena 3 o adresă prin care cere să i se plătească, în termen de două săptămâni, suma de 300.000 de lei, reprezentând daunele morale stabilite de către Curtea de Apel Ploiești în dosarul în care șefa DNA i-a dat în judecată.

„În numele și din împuternicirea doamnei Kovesi Laura Codruța, în calitate de creditor al obligației de plată ce vă revine, înțelegem să vă transmitem următoarele: Notificare prin care vă solicităm ca în termen de 15 zile calendaristice de la primirea prezentei să achitați suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale către doamna Kovesi Laura Codruța, pentru prejudiciul cauzat prin încălcarea drepturilor la onoare, demitate, reputație, imagine și viață privată, astfel cum a fost stabilit în mod legal și executoriu de către Curtea de Apel Ploiești, prin Decizia 752/20.03.2018, pronunțată în dosarul 6043/3/2015, în care ați fost pârâtă”, se arată în documentul prezentat de Antena 3, potrivit Mediafax.

Laura Codruța Kovesi a câștigat în primă instanță procesul cu jurnaliștii Antena 3. Curtea de Apel Ploiești a decis, marți, că șefa DNA va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâții Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică și SC Antena 3.

Curtea de Apel Ploiești a decis, pe 20 martie, că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâții Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică și SC Antena 3.

De asemenea, SC Antena 3 SA și Mihai Gâdea sunt obligați de instanță să formuleze scuze publice față de Kovesi, precum și să redea, în mod public și în integralitate, dispozitivul hotărârii Curții în termen de maxim cinci zile de la data rămânerii definitive a acesteia, după cum urmează: Antena 3 SA în cadrul fiecărui buletin informativ al zilei, pe parcursul a trei zile consecutive, precum și pe platforma online a acesteia, iar Mihai Gâdea în cadrul emisiunii realizate de acesta - 'Sinteza Zilei'.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.758 secunde