Lamborghini-ul lui Petrică Tomescu, puternic avariat, în centrul Constanței

2779
Vineri dimineață, Lambor-ghini-ul lui Petrică Tomes-cu - cunoscut în Con-stanța în urma implicării sale în mai multe reglări de conturi dintre două grupuri cunoscute sub numele "Spaniolu" și "Frații", a fost puternic avariat din cauza unui șofer neatent. Culmea este că Tomescu se îndrepta spre instanțele de judecată, unde avea loc un nou termen de judecată într-unul dintre dosarele în care este parte.
Potrivit Serviciului Poliției Rutiere Constanța, un autoturism Q7, condus de Tudorel Avisalon, de 39 de ani, cu numărul de înmatriculare B-86-MMH, ar fi dat înapoi, vrând să iasă dintr-o parcare, din zona Liceului nr. 4, fără să se asigure, și a acroșat autoturismul Lamborghini, cu numărul de înmatriculare B-82-BDX, condus de Petrică Tomescu, care circula pe prima bandă, dinspre Dacia spre Capitol. În urma impactului, Lamborghini-ul a fost aruncat pe sensul opus de mers, unde s-a lovit de o mașină marca Mercedes, cu numărul de înma-triculare CT-07-KBP, condusă de un tânăr de 27 de ani, din Constanța. Din fericire, niciuna dintre persoanele aflate în cele trei mașini implicate nu a fost rănită.
Șoferul de pe Q7 a fost sancționat cu 240 de lei și trei puncte de penalizare.
Petrică Tomescu s-a prezentat apoi la instanțele de judecată.
Paguba produsă în urma acestui accident este imensă, ținând cont că un astfel de autoturism de lux ajunge la 200.000 de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9259 secunde