La vânătoare de vitezomani prin Constanța. Zeci de șoferi au rămas fără permisele auto!

200

Articole de la același autor

Pe șoselele din județul Constanța se circulă cu viteză! Mai ales în timpul verii, când turiști din întreaga țară pornesc spre litoral, pentru un sejur de relaxare și calcă adânc pedala de accelerație. Nici localnicii nu sunt mai breji, în multe cazuri depășind viteza limită admisă cu zeci de kilometri la oră. Drept dovadă stau numeroasele accidente rutiere, unele dintre ele soldate cu pierderi de vieți omenești.

Drept pentru care, polițiștii de la Rutieră au luat atitudine. Prin urmare, săptămâna aceasta, au fost organizate mai multe acțiuni pe șoselele din județul Constanța pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală. Primele șosele vizate au fost DN 22, care leagă Constanța de Tulcea și unde au avut loc numeroase accidente pe fondul vitezei, cât și DN 39 (Constanța - Mangalia), cât și drumurile din sudul județului.

În doar câteva ore, au fost reținute zeci de permise auto! "Polițiștii Serviciului Rutier Constanța și ai Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat, pe 19 august, o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare pe DN 22, sectorul de drum cuprins între limita cu județul Tulcea și localitatea Lumina, județul Constanța. În urma desfășurării activităților, polițiștii au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.000 de lei, fiind reținute 32 de permise de conducere, dintre care 27 pentru depășirea cu peste 50 km/oră a vitezei legale admise", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Vitezomani au fost depistați și în zona de sud a litoralului, fiind aplecate zeci de amenzi și reținute câteva permise. "În intervalul 11.30 – 17.30, în ziua de 19 august, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au desfășurat o acțiune pentru depistarea șoferilor care conduc autovehicule pe drumurile publice, depășind viteza legală. În urma activităților, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.750 de lei, dintre care 23 pentru depășirea limitei legale de viteză, fiind reținute și trei permise de conducere, pentru depășirea cu peste 50 km/oră a vitezei legale admise", au mai afirmat polițiștii. Astfel de acțiuni vor fi organizate și zilele următoare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5522 secunde