Video LA MULȚI ANI! REVELION 2016 în jurul lumii - Galerie foto și video

349
1
LA MULȚI ANI! REVELION 2016 în jurul lumii - Galerie foto și video - rev-1451639807.jpg

Articole recomandate

România a intrat în 2016. LA MULȚI ANI! 


Anul 2016 a fost întâmpinat, în jurul lumii, cu focuri de artificii, petreceri și concerte, dar și cu diferite obiceiuri, respectate de localnici la începutul fiecărui nou an. 


Primii care au intrat în 2016 au fost locuitorii din Samoa și Kiribati, două insule din Pacific, la ora 12:00 ora României. Una dintre țările care de fiecare dată face din intrarea în noul an un adevărat spectacol este Australia, iar focul de artificii de la Sidney a fost parcă mai frumos ca niciodată.


În India, hindușii obișnuiesc să facă desene din pudră colorată în fața casei, la începutul noului an, pentru a întâmpina rudele sau prietenii. Arcul de Triumf din Paris a fost fundalul unui spectaculos joc de lumini, înaintea noului an. Focuri de artificii au luminat cerul și în Slovenia, la Lubliana.




Foto: Piramidele sunt iluminate pe durata sărbătoririi Noului An la marginea orașului Cairo, Egipt / AGERPRES




Foto: Petrecăreții francezi au ieșit în apropierea Arcului de Triumf pentru a sărbători Noul An. / AGERPRES




Foto: Petrecăreții urmăresc jocul de artificii din fața primăriei Vienei, Austria / AGERPRES




Foto: Focuri de artificii pe durata celebrării Noului An, Sarajevo, Bosnia și Herțegovina  - AGERPRES


Nici Noua Zeelandă nu s-a lăsat mai prejos anul acesta, fiind printre primele state ce a intrat în 2016 printr-un spectacol de artificii inedit.

Comentează știrea

Cosmin
1 ianuarie 2016
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.967 secunde