LA MULȚI ANI, 2015! Noaptea Anului Nou pe tot globul pământesc! IMAGINI DE POVESTE

359
1

Articole recomandate

Anul 2015 a fost întâmpinat, în jurul lumii, cu focuri de artificii, petreceri și concerte, dar și cu diferite obiceiuri, respectate de localnici la începutul fiecărui nou an. În provincial thailandeză Narathiwat, localnicii marchează venirea noului an oferind pomană călugărilor budiști, scrie Mediafax.


Mulți dintre locuitorii New-York-ului au întâmpinat în stradă venirea noului an, în celebra Times Square. Pe plaja Copacabana, din Rio de Janeiro, brazilienii s-au bucurat de un impresionant foc de artificii. În India hindușii obișnuiesc să facă desene din pudră colorată în fața casei, la începutul noului an, pentru a întâmpina rudele sau prietenii. Arcul de Triumf din Paris a fost fundalul unui spectaculos joc de lumini, înaintea noului an. Focuri de artificii au luminat cerul și în Slovenia, la Lubliana.


Locuitorii îndepărtatelor insule Samoa, Kiribati și Tokelau (Noua Zeelandă), din Oceanul Pacific, au fost primii de pe planetă care au intrat în Noul An. 


Sursa foto: Agerpres


Comentează știrea

MIHA
1 ianuarie 2015
LUCRU DOMICILIU

Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent. De ce sa aplici la acest anunt? Ca sa ai independenta ta financiara, sa ai succesul tau, sa fi un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fi propriul tau stapan. Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul "info" la email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3352 secunde