La concurs! Cine va fi noul șef al Poliției Municipiului Constanța

1659
La concurs! Cine va fi noul șef  al Poliției Municipiului Constanța - secauta-1471450688.jpg
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța organizează concurs pentru ocuparea funcției de șef al Poliției Municipiului, prevăzută cu gradul profesional de comisar șef de poliție, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție.

Printre condițiile minime pe care candidații trebuie să le îndeplinească, se numără 5 ani de vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției și 3 ani vechime în funcții de conducere în unități ale MAI. Examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, la data de 7 septembrie, începând cu ora 12:00, și va consta în susținerea unei probe unice, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica și bibliografia stabilite de comisie.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10 și este declarat "Admis" candidatul care are nota cea mai mare și este notat cu cel puțin nota 7,00. În situația în care mai mulți candidați au aceeași notă, este declarat "Admis" la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Durata de desfășurare a probei de concurs va fi stabilită de comisia de examen fără a depăși limita maximă de trei ore. Eventualele contestații cu privire la rezultatul probelor se depun în termen de 24 de ore de la afișare, în ziua prevăzută de graficul de desfășurare a examenului/concursului și se soluționează de către comisia constituită în acest scop, rezultatele fiind comunicate candidaților în termen de maxim 24 de ore de la depunerea acestora.

Interimatul conducerii Poliției Municipiului Constanța este asigurat de comisarul șef Tudorel Dogaru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4929 secunde