€ 4.6667
£ 5.3037
$ 4.0359

Mai multe ştiri online:

KMG International sprijină ISU "Dobrogea" cu echipament medical. "Avem datoria socială de a contribui la dezvoltarea țării"

Ştire online publicată Marţi, 14 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
KMG International continuă să se implice în programe și proiecte sociale, menite să îmbunătățească vizibil calitatea serviciilor publice oferite de autoritățile române.

În cadrul unui astfel de proiect, KMG International oferă suport Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea prin achiziția unui manechin medical pentru trainingul echipajelor de prim ajutor în oferirea de asistență la naștere.

„Înțelegem nevoile sistemului public de sănătate și avem datoria socială de a contribui la dezvoltarea țării astfel încât pacienții să beneficieze de asistență medicală de calitate. Această inițiativă vine ca o continuare a angajamentului pe care ni l-am asumat în urmă cu 10 ani, prin care am realizat investiții în reabilitarea și dotarea unităților spitalicești și a centrelor de pregătire ISU din România de peste 4 milioane USD”, a declarat Alexey Golovin, vicepreședinte KMG International.

De partea cealaltă, col. Popa Daniel Gheorghe, inspector șef al ISU Dobrogea, a declarat că achiziția unui manechin de specialitate este un real sprijin pentru pregătirea profesională a pompierilor.

„Pregătirea personalului pentru intervenție este una dintre prioritățile ISU Constanța. În ultimii ani a crescut mult numărul solicitărilor din partea persoanelor care au sarcină la termen sau sunt în ultimul trimestru. Numărul acestor solicitări este în creștere în special în sezonul rece, pe timpul codurilor de ger sau zăpadă”, a precizat șeful ISU Dobrogea.

Până la 1 noiembrie, la nivelul județului Constanța echipajele de prim ajutor SMURD au intervenit la aproximativ 100 de gravide și lehuze, pentru asistare la naștere și îngrijirea nou-născutului.

La Constanța funcționează un centru regional de pregătire în primul ajutor calificat și descarcerare, amenajat de KMG International în 2013, în care sunt pregătiți paramedicii constănțeni, dar și cei din județele Călărași, Tulcea și Ialomița. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7464 secunde