Klaus Iohannis: SRI a precizat că nu există motive pentru modificarea gradului de alertă în România

160
Klaus Iohannis: SRI a precizat că nu există motive pentru modificarea gradului de alertă în România - klausiohannis-1420653155.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis, a fost informat, prin Departamentul Securității Naționale, de către structurile de specialitate, despre situația determinată de tragicul atentat care a avut loc la Paris, SRI precizând că nu există motive pentru modificarea gradului de alertă. 
"SRI a precizat ca nu există motive pentru a se modifica gradul de alertă în România și nu a fost identificat vreun pericol de tip terorist la nivelul țării noastre în acest moment", se arată într-un comunicat publicat de Președinție.
De asemenea, Administrația Prezidențială anunță că "instituțiile abilitate ale statului urmăresc îndeaproape situația, asigură cooperarea interinstituțională astfel încât cetățenii României să fie în siguranță".
Cel puțin 12 persoane au fost ucise, iar alte 10 au fost rănite în atacul de miercuri de la sediul săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo, un atac de inspirație islamistă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4677 secunde