Jurnalistul Călin Gheorghe este bărbatul decedat sâmbătă pe plaja din Corbu

580
Jurnalistul Călin Gheorghe este bărbatul decedat sâmbătă pe plaja din Corbu - calin-1595780839.jpg

Articole recomandate

Prezentatorul de radio Călin Gheorghe s-a stins sâmbătă dimineața, în urma unui stop respirator, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla în mare, pe plaja sa preferată de la Corbu. 


Călin Gheorghe era extrem de cunoscut publicului radio datorită vocii sale inconfundabile. Cu o experiență de peste 25 de ani la microfon, el a colaborat cu cele mai importante stații din România, iar din februarie avea o emisiune săptămânală la Europa FM, unde își încânta ascultătorii cu informații și muzică specifică genului pop-rock.


Moartea lui Călin Gheorghe a șocat pe toată lumea, nimeni nu se aștepta la o astfel de tragedie, mai ales că nu era cunoscut cu probleme de sănătate, iar emisiunea de joi, 23 iulie, s-a desfășurat ca de obicei. 


Călin s-a stins sâmbătă dimineață. Alesese să-și petreacă sfârșitul de săptămână la Corbu, pe plaja sa preferată, unde mersese cu rulota. În timp ce se afla în mare i s-a făcut brusc rău. 


La ora 10.18, o alertă venită de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța anunța că o persoană a fost scoasă din apă, inconștientă, pe plaja din Corbu.


"Am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane, de sex masculin, pe plaja Corbu. Din primele informații, bărbatul este resuscitat", a transmis Anamaria Stoica, purtătoarea de cuvânt ISU Constanța. 


Călin Gheorghe a fost scos din apă de oamenii de pe plajă.


Pentru salvarea sa au intervenit inclusiv un elicopter SMURD și șenilata de prim-ajutor din Corbu. O oră mai târziu, cât a durat protocolul de resuscitare, realizatorul radio a fost declarat decedat, nerăspunzând manevrelor medicale. 


"Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a fost declarat decedat", a comunicat ISU. 


Călin Gheorghe era născut în aprilie 1974, în Ilfov, fiind una dintre vocile care au marcat eterul în trecerea sa pe la posturile de radio ProFM, Radio Guerrilla, Seven, Europa FM (unde activa actualmente, din februarie a.c.). 


Sursa: antena3


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6102 secunde