Jurământ militar la început de carieră în Forţele Navale

170
Jurământ militar la început de carieră în Forţele Navale - juramantprint-1608755391.jpg

Articole de la același autor

Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale din Mangalia a găzduit, miercuri, 23 decembrie, ceremonia de depunere a jurământului militar pentru cea mai nouă promoţie de absolvenţi ai instituţiei.



Peste 100 de soldați profesioniști au finalizat miercuri, 23 decembrie, programul de formare profesională și au depus jurământul de credinţă, în cadrul unei festivităţi organizate în conformitate cu restricţiile impuse de pandemie. După recrutare, tinerii marinarii au parcurs, timp de șapte săptămâni, un modul de pregătire militară generală și de pregătire tactică, pentru formarea deprinderilor militare, precum și un modul de pregătire de specialitate, specific marinei militare, pentru dobândirea cunoștințelor necesare ocupării primei funcții în unitățile militare pentru care au optat.


„Transmitem recruților care au intrat de curând în marea familie a Forțelor Navale mult succes în cariera militară și tradiționala urare marinărească «Bun cart înainte!»”, au declarat reprezentanţii Forţelor Navale Române.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2125 secunde