Jumătate de tonă de pește, confiscată de polițiștii de frontieră

166
Jumătate de tonă de pește, confiscată de polițiștii de frontieră - braconaj1344784198-1362739026.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acționat pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, ocazie cu care au surprins patru bărbați care pescuiau fără autorizație sau transportau pește. 


- Polițiștii de frontieră din Isaccea, județul Tulcea, au verificat o ambarcațiune din lemn, din care două persoane pescuiau cu cinci plase tip avă din ață. Cei doi bărbați, domiciliați în județul Tulcea, nu au putut prezenta autorizația de pescuit comercial, fiindu-le confiscate plasele în lungime de aproximativ 200 metri, conform procedurilor legale.


- Oamenii legii de la Tulcea au oprit pentru control, în zona localității Mahmudia, o autoutilitară marca Renault Transit, în care se aflau doi bărbați din Ilfov, în vârstă de 45 și respectiv 61 de ani. În autoutilitară au fost găsite 515 kilograme de pește din specia caras, pentru care cei doi bărbați nu au putut prezenta documente justificative. Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de pește, pe care au predat-o spre valorificare unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0536 secunde