Judecătorul dosarului Colectiv s-a pensionat. Procesul s-ar putea relua de la zero

146
Judecătorul dosarului Colectiv s-a pensionat. Procesul s-ar putea relua de la zero - maxresdefault311024x683-1535721561.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru eliberarea din funcția de judecător la Tribunalul București a lui Valeriu-Mihail Terceanu.


Eliberarea din funcție a judecătorului dosarului Colectiv vine ca urmare a pensionării acestuia, începând cu data de 3 septembrie.

La 24 iulie, Consiliului Superior al Magistraturii a admis cererea de pensionare depusă de Terceanu. Dosarul "Colectiv" va fi repartizat unui alt judecător de la Tribunalul București, iar procesul s-ar putea relua de la zero.

În primăvara anului 2016, dosarul "Colectiv" a fost trimis în instanță de Parchetul General, inițial la Judecătoria Sectorului 4, procesul fiind apoi mutat la Tribunalul București. După mai multe termene de amânare, începuse judecarea pe fond a dosarului, fiind audiați cei trei patroni ai clubului Colectiv.

În dosarul "Colectiv" au fost trimiși în judecată patronii clubului, patroana firmei de artificii, directorul acesteia, un pirotehnist, persoanele juridice SC Colectiv Club SRL și SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL, fostul primar al sectorului 4, trei angajați din cadrul primăriei sectorului 4 și doi pompieri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Ianuarie 2018
Stire din Eveniment : DECIZIA ZILEI ÎN DOSARUL COLECTIV
Pagina a fost generata in 0.392 secunde