Judecați pentru că au vrut să aducă în România 4 tone de cocaină

554
1
Judecați pentru că au vrut să aducă în România 4 tone de cocaină - cocaine01-1324992592.jpg

Articole de la același autor

Cele trei persoane, judecate în dosarul intitulat sugestiv "Tona de cocaină", aflat în prezent pe rolul Curții de Casație, au fost trimise din nou în judecată de procurorii DIICOT, într-un nou dosar, tot pentru trafic de droguri.

Rechizitoriul realizat de DIICOT Constanța arată că Cano Halvarez Antonio, Elena Cioroabă și Adrian Chiribău sunt acuzați că au procurat aproximativ patru tone de droguri de mare risc, provenind din Brazilia, pe care au încercat să le introdusă în România, disimulate în containere încărcate cu cherestea. Valoarea drogurilor este de aproximativ 400 milioane de euro, spun anchetatorii.

Reamintim că în primul dosar, în care au fost condamnați deja, suspecții sunt acuzați de traficarea a puțin peste o tonă de cocaină.

Comentează știrea

tomis
27 decembrie 2011
indraznetii nostri

4 tone este cam mult mai baieti.chiar si in occident unde baietii sunt versati lucreaza mai cu bun simt;la cantitatea asta se cam incaseaza perpetuitate cu 20 de ani necompresibili. impresionant este si faptul ca Romania importa cherestea din Brazilia!?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8936 secunde