Jucării și accesorii pentru aragaz, confiscate de Garda de Coastă

184
Jucării și accesorii pentru aragaz, confiscate de Garda de Coastă - 20121018164929-1350898295.jpg

Articole de la același autor

O echipă mixtă, formată din polițiști de frontieră și vameși, a efectuat controlul fizic asupra a două containere sosite din China în Portul Constanța Sud Agigea, referitor la punerea în circulație de produse contrafăcute.


În primul container au fost descoperite 540 seturi jucării pentru copii, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, iar în al doilea container a fost găsită marfă nedeclarată reprezentând 1.820 accesorii pentru aragaz.
La sfârșitul săptămânii trecute, la rampa existentă în cadrul Portul Constanța Sud Agigea a fost efectuat un control fizic amănunțit asupra a două containere sosite din China.


Primul container sosit pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București era încărcat cu 540 seturi de jucării pentru copii, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală.
Bunurile descoperite purtau inscripția unei mărci cunoscute, cu o  valoare de aproximativ 27.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea confiscării.


În al doilea container sosit pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în județul Ilfov a fost descoperită marfă ce nu fusese declarată autorității vamale, constând în 1.820 accesorii pentru aragaz cu o valoare de aproximativ 17.500 lei.
Marfa nedeclarată a fost ridicată în vederea confiscării conform procedurile legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4124 secunde