€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Jocuri pentru copii confiscate de oamenii legii

Ştire online publicată Marţi, 21 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit un alt dosar penal pe numele unui bărbat care intenționa să comercializeze mărfuri contrafăcute în valoare de peste 136.000 lei. Verificarea a fost efectuată, împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului Pitești. 


În urma controlului, au fost descoperite 2.880 bucăți jocuri educative, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, dintre care 1.200 bucăți nedeclarate organelor vamale.
Polițiștii de frontieră au extins cercetările și, în urma confirmării din partea titularului de marcă a faptului că bunurile aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, la sfârșitul săptămânii trecute s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. De asemenea, s-a stabilit că administratorul firmei este un cetățean român, în vârstă de 40 de ani. 
Bunurile susceptibile a fi contrafăcute și cele nedeclarate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la finalizare fiind dispuse măsuri legale care se impun. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3875 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7351 secunde