Mai multe ştiri online:

Jefuiți pe plajă, după ce au petrecut într-o discotecă

Ştire online publicată Marţi, 28 Iulie 2015. Autor: Andra RAFTU
Jandarmii au dat de urma unor indivizi care au furat bunurile a doi turiști. Totul s-a petrecut în cursul dimineții, în jurul orei 04.30, în Costinești. În apropierea unei discoteci, militarii au observat trei persoane care fugeau după doi bărbați. Jandarmii i-au somat pe indivizi, iar unul dintre ei a fost prins, în timp ce al doilea a reușit să scape după ce aruncat mai multe bunuri. 


„Cel reținut și bunurile aruncate pe jos, respectiv un portofel și un telefon mobil au fost predate de către reprezentantul firmei de pază, echipajului de jandarmi. În portofel păgubitul avea 146 lei, o carte de identitate, un card de sănătate, permis de conducere și alte carduri de fidelitate”, au precizat militarii. Potrivit anchetatorilor, bunurile au fost furate de la doi turiști din Hunedoara. Militarii spun că victimele au petrecut cu suspecții în discotecă, iar când au plecat din local au mers pe plajă. „Păgubitul a intrat în apă să facă o baie, lăsându-și bunurile în grija prietenului. Unul dintre “prietenii” cunoscuți în discotecă a început să-l țină de vorbă pe cel care avea sub supraveghere hainele celui intrat în apă, iar cel de-al doilea i-a sustras din haine portofelul și telefonul mobil. Cei doi suspecți au spus că sunt obosiți și că se retrag către camera unde sunt cazați.”, au mai adăugat jandarmii. În momentul în care a realizat că a fost jefuit, victima a alertat autoritățile și a plecat în căutarea suspecților.  


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7854 secunde