Jefuit de prieten după ce i-a făcut cinste la bar!

Vineri, 21 Februarie 2020
138
Un tânăr de 19 ani din Zvoriștea s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie calificată și riscă mulți ani de pușcărie, după ce a jefuit un prieten care abia se întorsese din străinătate, de la muncă, relatează Observator. Victima, un tânăr de 30 de ani, a făcut cinste la un bar din localitate, unde a povestit că s-a întors recent din Marea Britanie, unde a muncit și a reușit să strângă o sumă frumoasă de bani. Totodată, bărbatul de 30 de ani a relatat verbal faptul că a jucat și la jocuri de noroc.

Ulterior, bărbatul a plecat spre casă, mergând pe DN 29A, apoi pe o alee întunecată, aflată într-o zonă care nu este supravegheată video. El a fost ajuns din spate de tânărul de 19 ani, care l-a împins în șanțul situat pe marginea aleii. Bărbatul a căzut la pământ, moment în care tânărul i-a scos portmoneul, a sustras circa 600 lei, după care a fugit.

Victima a anunțat Poliția, iar agresorul a fost identificat rapid și reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, acesta recunoscând comiterea faptei. Totodată, banii sustrași au fost returnați proprietarului.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1428 secunde