Mai multe ştiri online:

Jandarmii vă avertizează. Atenție la buzunare!

Ştire online publicată Sâmbătă, 07 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța are grijă de siguranța participanților la festivalul „Neversea”. În acest scop, ei derulează în aceste zile campania de informare și prevenire „Neversea în siguranță”. Această campanie se adresează participanților la eveniment și vine cu câteva sfaturi pentru prevenirea furturilor. 


Ca urmare, până duminică seara vi se recomandă să nu purtați portofelul, banii ori telefonul mobil în buzunarul de la spatele pantalonilor, iar când vă aflați într-o zonă aglomerată, țineți geanta lipită de corp în partea din față, cu sistemul de închidere orientat spre dumneavoastră și protejați-o cu una din mâini. De asemenea, nu purtați bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile și cel mai des vizitate de către hoți. Nu uitați, nu țineți toți banii în același loc, pentru a nu fi obligați să scoateți întreaga sumă de fiecare dată când achiziționați vreun obiect, întrucât acest lucru atrage atenția infractorilor.


Pentru o comunicare cât mai rapidă și eficientă, jandarmii și polițiștii au instalat, deja, puncte de prevenire, de unde puteți obține toate informațiile necesare pentru siguranța dumneavoastră.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7439 secunde