Jandarmii supraveghează buna desfășurare a examenului de bacalaureat

154
Jandarmii supraveghează buna desfășurare a examenului de bacalaureat - jandarmii-1562014460.jpg

Articole de la același autor

Începând de ieri, jandarmii constănțeni vor asigura toate măsurile necesare pentru buna desfășurare a examenului de bacalaureat. Ca urmare, ei vor fi prezenți, săptămâna aceasta, în toate cele șapte centre de examinare din județul Constanța. 
Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat. Astfel, ei vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice. În plus, până la data de 4 iulie, jandarmii vor fi prezenți în timpul susținerii probelor, la următoarele centre de examinare: Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, 
Liceul Tehnologic "Lazăr Edeleanu" Năvodari; Liceul Tehnologic "Axiopolis" Cernavodă; Liceul Teoretic "Ioan Cotovu" Hârșova; Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia; Liceul Cobadin; sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. (M.Ș.)








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3567 secunde