Jandarmii recrutează candidați

187
Jandarmii recrutează candidați - jandarmiirecruteaza-1430658672.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța recrutează și selecționează candidați pentru sesiunea de admitere 2015 în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Cei interesați pot alege dintre Academia de Poliție - Facultatea de Poliție, specializarea "Ordine și siguranță publică" - arma Jandarmi, pentru care sunt disponibile 50 de locuri, dintre care 45 pentru bărbați și femei. La specializarea Drept, candidații au la dispoziție zece locuri. 


La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani, sunt disponibile 125 de locuri. La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni, sunt disponibile 125 de locuri, iar la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești, Jandarmeria Română are alocate cinci locuri pentru maistru militar auto. 


Cererile de participare/fișele de înscriere pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior se depun la sediul IJJ Constanța, până pe data 29 mai, iar pentru școlile postliceale ale MAI, până pe data de 7 august.


Informații suplimentare despre înscriere, condiții de participare și întocmirea dosarelor de candidat se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul IJJ Constanța, cu sediul pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969 int. 24557.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : "Școala altfel", la jandarmi
Pagina a fost generata in 0.4831 secunde