€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

Jandarmii la datorie, în week-end

Ştire online publicată Sâmbătă, 11 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța și Poliției Locale vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în week-end, în Constanța.


Până pe 12 august, jandarmii constanțeni vor avea în atenție festivalul cinematografic „Filme în aer liber” și evenimentul cultural-artistic „Sunset Sea-mphony”, pe faleza Cazinoului din Constanța


Sâmbătă, 11 august, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de rugby dintre echipele A.C.S. Tomitanii Constanța și C.S.M. Știința Baia Mare, ce se va disputa pe stadionul „Mihail Naca”, cu începere de la ora 11, precum și la evenimentul cultural-artistic ocazionat de sărbătorirea „Zilei comunei Siliștea”. Duminică, 12 august, jandarmii vor acționa în zona Pieței Ovidiu, unde va avea loc expoziția auto „Custom Cars Grand Tour”.


„Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții la aceste evenimente, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.


Aceștia recomandă celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7298 secunde