Mai multe ştiri online:

Jandarmii, la datorie în perioada mini-vacanței de 1 Mai

Ştire online publicată Vineri, 26 Aprilie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Ca în fiecare an, jandarmii vor fi prezenți atât în oraș, cât și în stațiunile de pe litoral, în perioada mini-vacanței de Paște și 1 Mai. Ei vor fi însoțiți de lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță pentru cei care vor alege ca destinație de vacanță litoralul Mării Negre.

În aceeași perioadă, concomitent cu menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, peste 400 de jandarmi constănțeni vor avea în atenție siguranța participanților la evenimentele ce vor fi organizate în zona de competență. Acestea sunt festivalul „Sunwaves”, festivalul gastronomic „Du Bonheur”, festivalul „Sunset” din Vama Veche, competiția sportivă de kureș (lupte tătărești) de la Valu lui Traian, activitatea de picnic din zonele Cheile Dobrogei și Fântânița etc.

De asemenea, în perioada 26 aprilie - 1 mai, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în stațiile feroviare alături de polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța, în timpul sosirii/plecării trenurilor de călători.

Totodată, în această perioadă, peste 140 de jandarmi vor acționa zilnic pentru asigurarea pazei și protecției instituționale la cele 34 de obiective din județul Constanța.

Peste tot, echipajele de jandarmerie vor fi în măsură să acționeze în cel mai scurt timp pentru luarea măsurilor legale, în situația săvârșirii unor fapte antisociale.

De asemenea, în perioada mini-vacanței, jandarmii constănțeni vor desfășura și acțiuni informativ-preventive pe linia respectării normelor legale referitoare la activitățile de picnic, în scopul conștientizării cetățenilor cu privire la importanța deosebită a protejării mediului înconjurător, dar și pentru prevenirea incendiilor în zonele împădurite. În cazul în care aveți probleme, puteți suna la numărul de urgență 112 sau puteți apela la cel mai apropiat echipaj. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7274 secunde