Mai multe ştiri online:

Jandarmii împânzesc Constanța, în acest weekend. Iată ce evenimente au loc

Ştire online publicată Vineri, 19 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive organizate în zona de competență, astfel:


Sâmbătă, 20 octombrie, jandarmii din cadrul Detașamentului nr. 8 Cernavodă vor fi prezenți la stadionul „Tineretului”, unde vor avea în atenție siguranța participanților la meciul de fotbal „C.S. Axiopolis Sport Cernavodă-Sportul Chișcani, programat la ora 15.00.


Duminică, 21 octombrie, jandarmii constănțeni se vor afla în zona stadionului „Gheorghe Hagi” unde vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanța - F.C. Argeș cu începere de la ora 12.00. 


În aceeași zi se va acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a partidei de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanța - H.C. Dunărea Brăila, eveniment sportiv ce va avea loc la Sala Sporturilor, începând cu ora 14.00. 


Suporterii echipelor precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în interiorul arenelor sportive.
Recomandăm suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât și după terminarea acestora. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7076 secunde