€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Jandarmii din Constanța, un exemplu pentru noi toți

Ştire online publicată Vineri, 06 Aprilie 2018. Autor: Alina RADU
40 de jandarmi din Gruparea Mobilă Tomis Constanța au plantat, la sediul unității, 100 de puieți de cireș și 50 de puieți de vișin.

Această inițiativă aparține jandarmilor din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța și s-a desfășurat în parteneriat și cu sprijinul Asociației Jandarmii Tomis Constanța, sub sloganul „Mai mult verde pentru noi și generațiile viitoare”, reprezentând o continuare a activităților de protejare a mediului înconjurător, la care au luat parte jandarmii în decursul timpului.

„De ce am plantat? Este simplu. Copacii sunt o sursă de oxigen, curață aerul, absorb monoxidul de carbon, dioxidul de sulf și de azot și refac echilibrul zonei. Un copac matur produce de-a lungul unui anotimp o cantitate de oxigen care echivalează cu cea inspirată de 10 oameni de-a lungul unui an”, susțin jandarmii constănțeni.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7175 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3914 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7515 secunde