Jandarmii din Constanța, în misiune. Zeci de amenzi, în doar câteva zile

117
Jandarmii din Constanța, în misiune. Zeci de amenzi, în doar câteva zile - scoalaaltfeljandarmi1428082357-1461995685.jpg

Articole recomandate

În perioada 21- 28 aprilie, peste 150 jandarmi au acționat zilnic pentru menținerea ordinii publice și asigurarea climatului de ordine și siguranță la adunările publice, la nivelul județului Constanța, fiind executate peste 90 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice.

"Jandarmii au aplicat 33 sancțiuni contravenționale, dintre care 5 avertismente scrise și 28 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 14500 lei. De asemenea, jandarmii constănțeni au constatat 27 fapte de natură penală, dintre care 20 în mod independent și 7 în cooperare cu Poliția, fiind identificați 29 făptuitori. ", potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmerie Constanța.

Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerțului ilegal cu țigări și pe linia deținerii de substanțe cu efect halucinogen.

"Au mai fost executate 57 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanțe sau parchete și 2 misiuni în sprijinul RAEDPP pentru controale în piețe.", potrivit aceleiași surse.

Concomitent cu misiunile pe linia asigurării climatului de ordine și siguranță publică, jandamii constănțeni au continuat și misiunile de asigurare a pazei și protecției instituționale a celor 32 de obiective din competență, precum și protecția transporturilor de valori în beneficiul Trezoreriei și a transporturilor de corespondență clasificată.

Aproximativ 60 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța cu sprijinul Poliției Ovidiu, ISU Dobrogea și a firmei de pază, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal din cadrul Ligii I(play-off), dintre echipele FC Viitorul Constanța – A.S.A. Târgu Mureș. Partida se dispută luni, 02 mai a.c., începând cu ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3522 secunde