Jandarmii, de veghe la Zilele orașelor Medgidia și Cernavodă

264
Jandarmii, de veghe la Zilele orașelor Medgidia și Cernavodă - zilelemedgidiei-1441215953.jpg
Mai multe echipe din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Con-stanța vor asigura ca evenimentele cultural-artistice din următoarea perioadă să se desfășoare în siguranță și liniște.

În intervalul 2-6 septembrie, militarii vor asigura climatul de ordine și siguranță, cu prilejul evenimentului denumit "Zilele municipiului Medgidia", ocazie cu care se vor desfășura mai multe activități cultural-artistice. De asemenea, începând cu data de 4 septembrie, în intervalul orar 17.00-23.00, jandarmii vor fi prezenți la "Zilele orașului Cernavodă", la stadionul "Ideal" din localitate.

"Duminică, 6 septembrie, jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Farul Constanța și Rapid București, eveniment sportiv ce se va desfășura pe stadionul Farul din municipiul Constanța, începând cu ora 19.00. Pentru buna desfășurare a acestor activități, jandarmii adresează rugămintea către participanți să manifeste spirit de fair-play și să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", a declarat Răzvan Puiu, purtătorul de cuvânt al IJJ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțeni prinși cu droguri
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Eroii Neamului, cinstiți la Medgidia
Vineri, 28 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Rectificare de buget, la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.132 secunde