Jandarmii continuă proiectul "Adolescența - fără droguri și violență!"

150
Jandarmii continuă proiectul

Articole de la același autor

Inspectoratul de Jandarmi Ju-dețean Constanța, alături de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, continuă activitățile de prevenire a violenței, consumului de tutun, alcool, droguri în rândul adolescenților, în cadrul proiectului "Adolescența - fără droguri și violență!". 


Astfel, militarii constănțeni au fost prezenți alături de peste 180 elevi și profesori din patru unități școlare din județul Constanța, respectiv Liceul Teoretic Băneasa, Liceul Tehnologic "Radu Prișcu" Dobromir, Liceul Tehnologic Cobadin și Liceul Tehnologic "Nicolae Istrățoiu" Deleni. 


În prima parte a întâlnirilor cu elevii, temele abordate s-au referit la pericolele pe care le reprezintă consumul de alcool, tutun precum și folosirea drogurilor ilegale. În cea de-a doua parte a întâlnirilor cu elevii, au fost aduse în discuție și dezbătute faptele de natură pe-nală și contravențională cel mai frecvent întâlnite în mediul școlar. În discuțiile libere cu reprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, elevii au exemplificat principalele forme de violență întâlnite și au identificat împreună cu acesta principalele cauze care ar putea genera astfel de forme de manifestare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5579 secunde