Jandarmii constănțeni, vizitați de elevi

278
Jandarmii constănțeni, vizitați de elevi - jandarmiiconstanteni-1555002541.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a organizat și în acest an diverse activități dedicate preșcolarilor, elevilor și cadrelor didactice, în contextul programului extracurricular "Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!".


Astfel, toată săptămâna, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a fost gazda a peste 250 de cadre didactice, părinți și preșcolari din cadrul Grădiniței "Amicii" din municipiul Constanța. "Oaspeții noștri s-au familiarizat cu tainele meseriei de jandarm, iar, într-un cadru interactiv li s-au oferit răspunsuri la întrebările ce au fost adresate cu privire la istoricul, atribuțiile și misiunile specifice Jandarmeriei", explică reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
De asemenea, micuții au vizitat Sala Tradițiilor  amenajată la sediul IJJ și Capela Jandarmeriei Constanța, au urmărit un film de prezentare a instituției, au admirat tehnica jandarmilor, autospecialele de intervenție și câinii de serviciu.
În cadrul vizitei, reprezentanții IJJ au subliniat necesitatea adoptării de către copii a unui comportament civic bazat pe respect reciproc și evitarea violenței. La finalul activităților,  toți copiii au fost premiați cu diploma "Prietenul Jandarmilor", iar mulți dintre aceștia și-au exprimat dorința de a deveni jandarmi atunci când vor fi mari. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4614 secunde