Jandarmii constănțeni, solidari acțiunii "Ora Pământului"

87
Jandarmii constănțeni, solidari acțiunii

Articole de la același autor

Sâmbătă, 29 martie, între orele 20.30 - 21.30, jandarmii constănțeni se vor alătura inițiatorilor Campaniei "Ora Pământului", prin reducerea consumului de energie electrică din locuințele proprii și implicit, a poluării. 
Această campanie, care este o acțiune simbolică, derulată la nivel internațional, își propune promovarea unui mesaj de responsabilizare socială privind protejarea mediului înconjurător precum și conștientizarea opiniei publice asupra fenomenului încălzirii globale.
Jandarmii constănțeni au participat frecvent la campanii ce au avut ca scop protejarea mediului înconjurător alături de ONG-uri, diverse instituții publice, sau reprezentanți ai mass-media. Un exemplu recent în acest sens a fost participarea ca voluntari a jandarmilor din cadrul subunității Medgidia în data de 22 martie la campania de împădurire desfășurată în comuna Peștera.
De altfel, Jandarmeriei Române îi revin, prin Legea 550/2004 privind organizarea și funcționarea instituției, atribuții în domeniul protecției mediului înconjurător, al florei și faunei.
Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, col. Constantin Dima și comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, col. Mircea Seceleanu, au adresat un apel tuturor jandarmilor constănțeni de a participa sâmbătă 29 martie, la acțiunea "Ora Pământului" prin oprirea aparatelor electrice, a căror deconectare nu afectează activitățile specifice aflate în derulare.
De asemenea, pentru acest eveniment, efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la activitățile organizate de către ONG-urile constănțene în zonele Parcul Tăbăcăriei și Piața Ovidiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Martie 2014
Stire din Social : Rompetrol susține Ora pământului
Pagina a fost generata in 1.4659 secunde