€ 4.6669
£ 5.309
$ 4.0761

Mai multe ştiri online:

Jandarmii constănțeni recrutează candidați. "Vino în echipa noastră!"

Ştire online publicată Marţi, 14 Noiembrie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Ieri, jandarmii constănțeni au însoțit caravana inscripționată cu mesajul campaniei „Vino în echipa noastră!”, privind promovarea ofertei educaționale, precum și recrutarea candidaților pentru cele două școli postliceale din subordinea Jandarmeriei Române.

Caravana a fost prezentă, astăzi, în Constanța, Mangalia, Eforie, 23 August, Tuzla. Cu această ocazie, jandarmii constănțeni au împărțit pliante și au prezentat celor interesați condițiile de participare la concursul de admitere în școlile de subofițeri jandarmi, sesiunea ianuarie 2018.

Amintim că Jandarmeria Română pune la dispoziția candidaților 700 de locuri, 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, județul Vâlcea, și 350 de locuri în cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, județul Suceava.

Cererile de înscriere pentru admiterea la instituțiile militare de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române se depun la unitățile teritoriale de jandarmi de pe raza județului de domiciliu sau reședință ale candidaților. Data limită de depunere a cererilor este 5 decembrie 2017.

De la începutul campaniei de recrutare și până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, au fost recrutați aproximativ 50 de candidați. Informații suplimentare despre înscriere se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969 int. 24557 sau prin consultarea site-ului unității: www.jandarmeriaconstanta.ro la secțiunea anunțuri.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8913 secunde