Jandarmii constănțeni, la datorie în week-end. Iată ce evenimente au loc

172
Jandarmii constănțeni, la datorie în week-end. Iată ce evenimente au loc - img20180419190345-1538117696.jpg

Articole recomandate

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de competență.

Astăzi, 28 septembrie, jandarmii constănțeni vor asigura ordinea publică la proiectul cultural "România 100 – Eu Aleg România" în Parcul Arheologic, precum și la meciul de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanța II - C.S. Medgidia, eveniment sportiv ce la avea loc la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 17.30.

În perioada 29-30 septembrie, jandarmii vor fi prezenți la Cumpăna unde vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a Festivalului Internațional "Rodul Pământului".

Sâmbătă, 29 septembrie, oamenii legii vor avea în atenție meciul de rugby A.C.S. Tomitanii Constanța – C.S. Dinamo București, partida de fotbal C.S. Medgidia – A.S.F.C. Agricola Borcea, meciul de baschet C.S. Phoenix Constanta - U. Cluj Napoca, precum și crosul "Constanța, inima mea" ce va avea loc în Parcul Tăbăcărie.

Duminică, 30 septembrie, jandarmii vor fî prezenți la Techirghiol, unde va avea loc meciul de fotbal A.S.S.C.S. Farul Constanța – A.C.S. Energeticianul, cu începere de la ora 11.00.

În aceeași zi, se va acționa pentru desfășurarea într-un climat de normalitate civică a evenimentului sportiv "Urban Legend 5" ce va avea loc la Sala Sporturilor, începând cu ora 18.00.

Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții la aceste evenimente, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.

Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5542 secunde