Jandarmii constănțeni, la datorie în week-end

394
Jandarmii constănțeni,  la datorie  în week-end - jandarmi-1538755126.jpg

Articole de la același autor

În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța și Poliției Locale vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de competență.

Astfel, sâmbătă, între orele 13 și 14.30, jandarmii vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin dintre AHC Dobrogea Sud Constanța II și CSM Diva București. Între orele 19.00 și 20.30, jandarmii vor fi prezenți la meciul de handbal dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și Robstav MAT Plzen, din Cehia.

În aceeași zi, între orele 15.00 și 17.00, oamenii legii asigură ordinea publică la meciul de fotbal Axiopolis Sport Cernavodă - Delta Tulcea, precum și la meciul de rugby dintre echipele CS Năvodari și RC Grivița, între orele 14.00 și 16.00.

Duminică, cu începere de la ora 13.00, jandarmii și polițiștii se vor afla la Sala Sporturilor din Constanța, la meciul de baschet feminin dintre echipele Phoenix Știința Constanța și CS Rapid București, iar de la ora 19.00, vor fi prezenți la returul AHC Dobrogea Sud - Robstav MAT Plzen.

"Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului", precizează reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 August 2018
Stire din Eveniment : Jandarmii la datorie, în week-end
Pagina a fost generata in 0.6223 secunde