Jandarmii constănțeni, la datorie cu ocazia prăznuirii Sfinților Împărați Constantin și Elena

119
Jandarmii constănțeni, la datorie cu ocazia prăznuirii Sfinților Împărați Constantin și Elena - jandarmiicons-1400498125.jpg

Articole de la același autor

Mâine, începând cu ora 17.00, efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Tomis" Constanța vor asigura măsurile de ordine publică la procesiunea religioasă ocazionată de prăznuirea Sfinților Împărați Constantin și Elena, ocrotitorii orașului Constanța.
Jandarmii vor însoți convoiul și vor asigura măsurile de ordine publică pe durata procesiunii organizate de Arhiepiscopia Tomisului, cu plecare de la Biserica "Sfânta Maria" (de pe B-dul 1 Mai), pe traseul B-dul 1 Mai - B-dul 1 Decembrie 1918 - Str. I.G. Duca - Str. Țepeș Vodă - str. Ștefan Mihăileanu, până la Biserica "Sfinții Împărați Constantin și Elena".
De asemenea, un pluton format din 18 subofițeri, sub comanda unui ofițer, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, va face parte din garda de onoare, conform tradiției militare.
Totodată, miercuri, 21 mai, jandarmii constănțeni vor asigura ordinea și liniștea publică în zona bisericii "Sfinții Împărați Constantin și Elena", în timpul slujbelor religioase prilejuite de hramul bisericii amintite, dar și în perioada în care credincioșii se vor închina în fața raclelor cu moaște care vor fi depuse în curtea bisericii.
"Recomandăm credincioșilor care vor participa la procesiune și slujbele religioase să manifeste calm și înțelegere pentru a nu se produce aglomerație, precum și să acorde o atenție sporită la modul de asigurare a obiectelor personale", au subliniat reprezentanții Jandarmeriei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0091 secunde