Jandarmii constănțeni întind o mână de ajutor Centrului pentru Copii "Cristina"

203
Jandarmii constănțeni întind o mână de ajutor Centrului pentru Copii

Articole de la același autor

În prag de sărbători, jandarmii Grupării Mobile Constanța, prin Asociația Jandarmii Tomis Constanța, au întins o mână de ajutor copiilor cu nevoi speciale din cadrul Complexului de Servicii Comunitare "Cristina" aparținând Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Aceștia i-au vizitat în cursul zilei de ieri și le-au oferit un cadou simbolic, dar necesar acestora, o mașină de spălat pentru spălătoria centrului. 
Pentru ca acest lucru să fie posibil, acum două săptămâni, conducerea unității a luat legătura cu directorul centrului, Cezara Popescu, și cu administratorul acestuia, care au precizat că ar mai avea nevoie în spălătorie de încă o mașină de spălat haine pentru copii. 
"Ne bucurăm că am putut să dăruim un pic de la noi pentru cei care au mai multă nevoie și ne propunem ca în perioada următoare să facem astfel de donații simbolice, dar necesare și altor centre din Constanța în care sunt copii cu nevoi speciale", precizează reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8794 secunde