€ 4.7383
£ 5.3832
$ 4.2016

Mai multe ştiri online:

Jandarmii constănțeni au spus DA campaniei „Let’s Do It, România!”

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mâine, 15 septembrie, începând cu ora 09.00, o parte dintre jandarmii constănțeni vor participa la campania de ecologizare „Let’s Do It, România!”, organizată în scopul strângerii deșeurilor aruncate necorespunzător în arealele naturale.


Această inițiativă bazată pe voluntariat, lansată de către asociația „Viitorul în zori”, se desfășoară la nivel național și reprezintă una dintre cele mai ample acțiuni de colectare a deșeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.


Alături de alți voluntari, 40 jandarmi constănțeni se vor afla mâine în Parcul Tăbăcărie pentru a contribui la concretizarea acestui demers. Oamenii legii, împreună cu organizatorii și ceilalți participanți, vor pune în valoare puterea exemplului și vor aduna deșeurile aruncate în natură, fiind conștienți că protejarea și conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a ecosistemului.
Crezând în succesul ideii de voluntariat, de-a lungul timpului jandarmii s-au alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum „Ora Pământului’’, „Plantăm fapte bune în România” „Plantăm, protejăm, iubim natura”.
Noi, jandarmii constănțeni, lansăm un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat tuturor inițiativelor benefice pentru mediul ambiant.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7502 secunde