€ 4.6644
£ 5.2406
$ 4.0999

Mai multe ştiri online:

Jandarmii constănțeni au spus DA campaniei „Let’s Do It, România!”

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mâine, 15 septembrie, începând cu ora 09.00, o parte dintre jandarmii constănțeni vor participa la campania de ecologizare „Let’s Do It, România!”, organizată în scopul strângerii deșeurilor aruncate necorespunzător în arealele naturale.


Această inițiativă bazată pe voluntariat, lansată de către asociația „Viitorul în zori”, se desfășoară la nivel național și reprezintă una dintre cele mai ample acțiuni de colectare a deșeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.


Alături de alți voluntari, 40 jandarmi constănțeni se vor afla mâine în Parcul Tăbăcărie pentru a contribui la concretizarea acestui demers. Oamenii legii, împreună cu organizatorii și ceilalți participanți, vor pune în valoare puterea exemplului și vor aduna deșeurile aruncate în natură, fiind conștienți că protejarea și conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a ecosistemului.
Crezând în succesul ideii de voluntariat, de-a lungul timpului jandarmii s-au alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum „Ora Pământului’’, „Plantăm fapte bune în România” „Plantăm, protejăm, iubim natura”.
Noi, jandarmii constănțeni, lansăm un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat tuturor inițiativelor benefice pentru mediul ambiant.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 81745 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2643 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2086 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8364 secunde