€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Jandarmii constănțeni au răspuns afirmativ campaniei "Let’s Do It, România!"

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Septembrie 2018. Autor: Alina RADU
Azi, 15 septembrie, începând cu ora 09.00, jandarmii constănțeni vor participa la campania de ecologizare „Let’s Do It, România!”, organizată în scopul strângerii deșeurilor aruncate necorespunzător în arealele naturale.

Această inițiativă bazată pe voluntariat, lansată de către asociația „Viitorul în zori”, se desfășoară la nivel național și reprezintă una dintre cele mai ample acțiuni de colectare a deșeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.

Alături de alți voluntari, 40 de jandarmi constănțeni se vor afla în Parcul Tăbăcărie, pentru a contribui la concretizarea acestui demers. Oamenii legii, împreună cu organizatorii și ceilalți participanți, vor pune în valoare puterea exemplului și vor aduna deșeurile aruncate în natură, fiind conștienți că protejarea și conservarea mediului înconjurător sunt primordiale pentru o dezvoltare armonioasă a ecosistemului.

Crezând în succesul ideii de voluntariat, de-a lungul timpului jandarmii s-au alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum „Ora Pământului’’, „Plantăm fapte bune în România” „Plantăm, protejăm, iubim natura”.

„Noi, jandarmii constănțeni, lansăm un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat tuturor inițiativelor benefice pentru mediul ambiant. Viitorul planetei stă în mâinile noastre! Haideți să fim mai responsabili și să acordăm atenția cuvenită mediului înconjurător! Numai împreună putem reuși să facem natura să ne zâmbească în continuare!”, este îndemnul jandarmilor din Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2128 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.743 secunde