€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Jandarmii constănțeni au răspuns afirmativ campaniei "Let’s Do It, România!"

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Septembrie 2018. Autor: Alina RADU
Azi, 15 septembrie, începând cu ora 09.00, jandarmii constănțeni vor participa la campania de ecologizare „Let’s Do It, România!”, organizată în scopul strângerii deșeurilor aruncate necorespunzător în arealele naturale.

Această inițiativă bazată pe voluntariat, lansată de către asociația „Viitorul în zori”, se desfășoară la nivel național și reprezintă una dintre cele mai ample acțiuni de colectare a deșeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.

Alături de alți voluntari, 40 de jandarmi constănțeni se vor afla în Parcul Tăbăcărie, pentru a contribui la concretizarea acestui demers. Oamenii legii, împreună cu organizatorii și ceilalți participanți, vor pune în valoare puterea exemplului și vor aduna deșeurile aruncate în natură, fiind conștienți că protejarea și conservarea mediului înconjurător sunt primordiale pentru o dezvoltare armonioasă a ecosistemului.

Crezând în succesul ideii de voluntariat, de-a lungul timpului jandarmii s-au alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum „Ora Pământului’’, „Plantăm fapte bune în România” „Plantăm, protejăm, iubim natura”.

„Noi, jandarmii constănțeni, lansăm un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat tuturor inițiativelor benefice pentru mediul ambiant. Viitorul planetei stă în mâinile noastre! Haideți să fim mai responsabili și să acordăm atenția cuvenită mediului înconjurător! Numai împreună putem reuși să facem natura să ne zâmbească în continuare!”, este îndemnul jandarmilor din Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7881 secunde