Jandarmii constănțeni au donat sânge pentru militarii răniți în accidentul rutier

337
Jandarmii constănțeni au donat sânge pentru militarii răniți în accidentul rutier - jandarmi-1485510831.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni s-au alăturat apelurilor lansate de aviatorii militari pe rețelele de socializare și au donat sânge pentru cei doi militari de la Baza aerienă 86 Fetești "Lt. aviator Gheorghe Mociorniță" care au suferit traume majore, într-un accident rutier produs în apropiere de Cernavodă. 


De-a lungul timpului, în urma apelurilor umanitare pentru donare de sânge, jandarmii constănțeni au răspuns pozitiv de fiecare dată și au dat dovadă de spirit civic. În medie, din anul 2008, unul din șapte jandarmi a donat sânge pentru persoanele aflate în suferință, astfel încât, la nivelul instituției, s-a creat o tradiție în ceea ce privește acest demers.


Jandarmii constănțeni lansează un îndemn pentru toți membrii comunității să se alăture prin voluntariat acestor acțiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.Prin astfel de acțiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănțenilor și fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6749 secunde