Mai multe ştiri online:

Jandarmii constănțeni asigură ordinea publică la examenul de bacalaureat

Ştire online publicată Luni, 25 Iunie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța asigură măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat, la cinci centre de examinare din județul Constanța.


Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat. 


Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice. 


În intervalul 25 - 28 iunie, jandarmii constănțeni sunt prezenți în timpul susținerii probelor din cadrul examenului național de bacalaureat, la următoarele centre de examinare: Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia, Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă, Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia, Liceul Cobadin și la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. 


Pentru buna desfășurare a acestor activități, jandarmii recomandă cetățenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7467 secunde