Jandarmii au ieșit la picnic cu constănțenii

184
Jandarmii au ieșit la picnic cu constănțenii - jandarmii-1496675302.jpg
În perioada 1-4 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au desfășurat campania "Protejați zonele de recreere", pe linia respectării normelor legale cu privire la activitățile de picnic. Scopul acestui demers preventiv l-a reprezentat conștientizarea cetățenilor cu privire la importanța deosebită a protejării mediului înconjurător, dar și prevenirea incendiilor în zonele împădurite.

Activitățile desfășurate în zonele cu vegetație din proximitatea localităților Năvodari, Hârșova, Neptun, Dunărea și Seimeni au constat în discuții cu persoanele care au ales să își petreacă ziua în mijlocul naturii, furnizarea de sfaturi și informații de ordin juridic, precum și distribuirea de flyere.

v v v

Atunci când ieșiți la picnic, jandarmii vă recomandă să aruncați deșeurile doar în locurile special amenajate, să nu hrăniți animalele sălbatice, să păstrați liniștea și să nu deranjați comunitățile locale. Nerespectarea acestor obligații se sancționează contravențional cu avertisment sau amendă cuprinsă între 100 și 5.000 lei, conform Legii nr. 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2058 secunde