Jandarmi constănțeni avansați în grad, la termen

389

Articole de la același autor

Începând de astăzi, doi ofițeri și 51 subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean "Mihail Kogălniceanu" Constanța și șase ofițeri, împreună cu 12 subofițeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis" Constanța, au fost înaintați, la termen, în gradul următor.


Astfel, Gabriel Brînzea a avansat de la gradul de locotenent colonel, la gradul de colonel, Anca Solomon a avansat de la gradul de maior, la gradul de locotenent colonel. La G.J.M. Constanța, Cristinel Gheorghe a avansat de la gradul de locotenent colonel, la gradul de colonel, Nicolae Dimcia, Romi Gorun, Fani Grasu au avansat de la gradul de căpitan, la gradul de maior, Andrei Iulian Dobre, Cătălin Floreanu au avandat de la gradul de sublocotenent, la gradul de locotenent.


Dintre subofițerii avansați, la I.J.J., Mihai Rătescu și Marius Nedelcu au trecut de la gradul de plutonier adjutant, la gradul de plutonier adjutant șef, Daniel David și Gabriel Vîlcu au trecut de la gradul de plutonier major, la gradul de plutonier adjutant, Florin Duma și Giuniet Amet au trecut de la gradul de plutonier, la gradul de plutonier major, Mihaela Alecu și Alexandru Alecu au trecut de la gradul de sergent major, la gradul de plutonier, iar, la G.J.M., Liviu Carp, George Priemschi și Alexandru Radu au trecut de la gradul de plutonier adjutant, la gradul de plutonier adjutant șef, Valentin Fumea și Cornel Ichim au trecut de la gradul de plutonier major, la gradul de plutonier adjutant, George Botea și Andrei Meleancă au avansat de la gradul de plutonier, la gradul de plutonier major, iar Ioan Cureliuc au trecut de la gradul de sergent major, la gradul de plutonier.


Festivitățile s-au desfășurat astăzi, la sediile celor două unități și au fost conduse de către inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța.


Conform Legii 80/ 1995 privind satutul cadrelor militare "gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7634 secunde