Jandarmerița bătută în Piața Victoriei este supravegheată în permanență de o colegă

214
Jandarmerița bătută în Piața Victoriei este supravegheată în permanență de o colegă - jandarmerita34013900-1534678255.jpg

Articole recomandate

Bărbatul suspectat că a furat pistolul femeii jandarm agresate în Piața Victoriei a fost arestat preventiv pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cu toate acestea, jandarmerița agresată retrăiește coșmarul de la mitingul din 10 august, astfel că o colegă a fost detașată în permanență lângă ea, anunță România TV.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului. Decizia nu este definitivă, însă este executorie.

Bărbatul, care apare în imaginile din momentul atacării femeii în timpul manifestațiilor de vineri seară din Piața Victoriei, a fost identificat în baza unei informații transmise de un cetățean polițiștilor de la IPJ Ifov, anunța Poliția Capitalei.

"În urma activităților desfășurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis ordonanță de reținere pe numele barbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor (în forma sustragerii unei arme) și tulburarea ordinii și liniștii publice", precizau polițiștii.

De asemenea, Poliția Capitalei spunea că sunt continuate acțiunile pentru găsirea armei și pentru identificarea celorlalți agresori ai femeii, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4376 secunde