JANDARM LOVIT INTENȚIONAT CU MAȘINA. Șoferul fugar, căutat de poliție

970
1
JANDARM LOVIT INTENȚIONAT CU MAȘINA. Șoferul fugar, căutat de poliție - politie-1496053374.jpg

Articole recomandate

Un jandarm angajat ca subofițer la Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Tulcea se află internat în stare gravă la un spital din București, unde a fost transferat de urgență după ce a fost lovit intenționat, duminică seara, de un șofer oprit în trafic, pe numele căruia exista un mandat de arestare și care încerca să scape de închisoare. 


Autorul accidentului, care a fugit de la locul faptei, este căutat în continuare de oamenii legii. 


"La data de 28.05.2017, în jurul orei 18:15, un echipaj mixt format din subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț din cadrul I.J.J. Tulcea și trei lucrători de poliție din cadrul Poliției orașului Măcin au oprit în trafic pe DN 22 la intrarea în orașul Măcin autoturismul marca Mercedes cu numărul de înmatriculare TL-08-LRM, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii. Conducătorul auto a refuzat să-i însoțească pe agenții constatatori la sediul poliției și a plecat în viteză de la fața locului, lovindu-l frontal cu mașina pe subofițerul de jandarmi Rădulescu Ionuț care încerca să-l oprească. Conducătorul auto a reușit să fugă de la fața locului, nefiind prins până la acest moment", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. 


În urma impactului, jandarmul Ionuț Rădulescu a rămas pe carosabil în stare de inconștiență, fiind necesară intervenția unei ambulanțe, care l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Brăila în vederea acordării de îngrijiri medicale. 


Jandarmul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în stare comatoasă, cu un traumatism cranian grav, motiv pentru care, duminică noapte, a fost transferat la la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni București, potrivit Agerpres.


Comentează știrea

Auto
30 mai 2017
La muncă nu la întins mâna !!!

O merită cu vârf și îndesat și ăștia de la jandarmi, ei când bat oamenii la demonstrații nu se pune, se credea și ăsta Batman 😂

Pagina a fost generata in 1.0014 secunde