Jandarm în apărarea polițiștilor acuzați de furt

521

Articole de la același autor

Ieri, magistrații de la Tribunalul Constanța au audiat, în procesul a trei polițiști de la Transporturi Constanța acuzați de furt calificat, un jandarm constănțean, în calitate de martor cu identitate protejată. El a fost ascultat folosindu-se aparatura audio-video a instanței, imaginea redată pe un televizor din sala de judecată fiind blurată, iar vocea i-a fost distorsionată pentru ca nimeni să nu-și poată da seama de identitatea acestuia.
Jandarmul a declarat că unul dintre polițiștii aflați la fața locului i-a spus că a venit din timpul lui liber pentru a-i ajuta pe colegii săi să debaraseze zona de îngrășământul căzut din vagoane.
De asemenea, martorul a spus că un alt polițist i s-ar fi plâns că a plătit din banii lui mașini și oameni ca să ajute să curețe zona și era nemulțumit că tot el a ajuns să fie acuzat de fapte penale. "Acesta mi-a spus: «Uite, plătesc din banii mei, și acum sunt tras la răspundere!»", a declarat militarul.
Trei polițiști de la Transporturi, Iulian Mirel Constantin, Marian-Vasilică Anton și Claudiu-Marian Crivăț, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Procurorii spun că, în seara zilei de 27 aprilie 2011, în jurul orei 21, trei polițiști au fost surprinși în timp ce sustrăgeau mai multe
tone de îngrășăminte (uree) aflată pe terasamentul căii ferate și provenită din vagoanele unui tren de marfă care circula pe rela-ția Slobozia Sud - Port Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1519 secunde